Cosmetologia estetică

Proceduri care au drept scop păstrarea tinereții și combaterea semnelor îmbătrânirii. Noi vom accentua frumusețea dvs. naturală și vom elimina defectele minore.
Toate procedurile de îngrijire sunt efectuate fără intervenții medicale serioase.

Curăţarea cu ultrasunete

400
MDL
Această procedură curăță în profunzime pielea. Metoda presupune interacțiunea cu ultrasunetele. Specialistul prelucrează tenul folosind un aparat special care produce unde sonore de înaltă frecvență.

Curăţarea mecanică

500
MDL
Această tehnică permite curățarea profundă a porilor și eliminarea impurităților pe care nici măcar un aparat cu ultrasunete nu le poate combate. Procedura este foarte eficientă în lupta împotriva acneei.

Curățarea combinată

550
MDL
O combinație de două tipuri de curățare: mecanică și cea cu ultrasunete. Aceasta este o modalitate destul de eficientă de a face față diferitor probleme ale pielii.

Microdermabraziunea

400
MDL
O metodă de exfoliere a celulelor moarte ale epidermei, stimulând regenerarea și îmbunătățind starea pielii. Vă permite să rezolvați o întreagă gamă de probleme ale tenului: riduri, elasticitate redusă, postacnee, arsuri, vergeturi.

Carboxiterapia

500
MDL
O metodă inovatoare de întinerire a pielii bazată pe proprietățile dioxidului de carbon. Dioxidul de carbon are proprietăți antioxidante, antiseptice și regeneratoare.

Masajul facial (30 minute)

350
MDL
Aceasta nu este doar o tehnică eficientă pentru a îmbunătăți nuanța pielii și a scăpa de riduri fără injecții, ci și o modalitate bună de relaxare și terapie antistres. Masajul facial, în ciuda aparențelor este o modalitate foarte eficientă și utilă de menținere a tinereții și frumuseții, încetinind procesul de îmbătrânire. Pe lângă efectul estetic evident, procedura are un efect pozitiv asupra sănătății întregului organism.

LPG Facial (30-60 minute)

450-750
MDL
Această procedură vă permite să obțineți un oval frumos al feței, să estompați ridurile, să îmbunătățiți circulația sângelui, având un efect nu doar asupra straturilor de suprafață ale pielii, ci și asupra structurilor profunde, țesutului subcutanat. Scopul principal al procedurii de LPG Facial este regenerarea pielii. Acesta îl face mai proaspăt și mai ferm.

Masca alginată

200
MDL
Tratament pentru pielea obosită și ternă. Când este aplicată pe piele, o astfel de mască devine plastifiată, oferind un efect de lifting. Cu ajutorul acesteia, puteți îmbunătăți rapid nuanța pielii, îngusta porii și elimina semnele de oboseală.

Peelinguri

350-1000
MDL
O procedură care exfoliază celulele „moarte” ale pielii și stimulează formarea altor noi.
Peeling cu migdale 30% - 350 L
Peeling cu migdale 40% - 400 L
Peeling cu migdale 50% - 550 L
Peeling Azelac - 500 L
Peeling Azelan - 500 L
Peeling TCA 35% - 500 L
Peeling cu acid lactic 30% - 450 L
Peeling cu acid lactic 40% - 500 L
Peeling cu acid lactic 50% - 550 L
Peeling salicilic - 450 L
Peeling Standard Jessner 14% - 500 L
Peeling BioRePeel - 990 L
Peeling Melanostop - 1000 L

Doar un specialist calificat poate alege corect peelingul de care are nevoie tenul dvs.

Elos – îndepărtarea petelor

800
MDL
Procedura ELOS îmbină acțiunea luminii și a curentului în același timp. Lumina intens pulsată încălzește celulele care conțin pigmentul, iar curentul bipolar le distruge. Când celulele distruse sunt îndepărtate din organism, nu mai rămâne nicio urmă de pigmentare. Tehnologia ELOS exclude posibilitatea formării cicatricilor.

RF lifting față + gât (30 minute)

500
MDL
Tratament de întinerire prin radiofrecvență. Acesta acționează adânc în piele, declanșând mecanismele naturale de refacere a fibrelor de colagen. Metoda este potrivită atât pentru problemele legate de acneee, cât și pentru eliminarea ridurilor.

Microcurenți (20 minute)

450
MDL
Acest tip de tratament poate fi eficient în următoarele afecțiuni ale pielii (pete pigmentare, acnee, vergeturi etc.). De cele mai multe ori, specialiștii folosesc această metodă pentru a reda tonusul pielii, a elimina modificările legate de vârstă (femei 40+) și a reda claritatea ovalului feței.