Remodelare corporală

Să scăpați pentru totdeauna de depunerile de grăsime și să vă tonifiați pielea și mușchii? Acum acest lucru a devenit posibil datorită tehnologiilor moderne revoluționare. Fără intervenții chirurgicale, pregătiri speciale și eforturi istovitoare. În lupta pentru o siluetă impecabilă, căștigă procedurile cu aparate de remodelare corporală.

LPG Masaj (40-60 minute)

400-650
MDL
Masajul LPG este o metodă ce utilizează aparataj de ultimă generație, folosită pentru corectarea feței și corpului. Se bazează pe stimularea proceselor metabolice în celulele adipoase subcutanate. Ca urmare, microcirculația se îmbunătățește, fluxul limfatic devine mai puternic, chiar și țesutul adipos vechi, dens, se înmoaie. Metoda vă permite să stimulați toate celulele adipoase subcutanate, precum și fibroblastele, care reacționează la aceasta producând colagen și elastina. Ca rezultat, încă un beneficiu al acestei proceduri este creșterea elasticității și fermității pielii.

Împachetarea cu ciocolată (30-40 minute)

450
MDL
Procedura de împachetare cu ciocolată constă în aplicarea unei compoziții cosmetice speciale pe bază de ulei de boabe de cacao și alte ingrediente active, care ajută la păstrarea aspectului tânăr și frumos al pielii, având și un efect de ardere a grăsimilor.

Împachetarea rece (30-40 minute)

450
MDL
Procedurile de împachetare reprezintă tehnici cosmetologice complexe, ce au ca scop eliminarea celulitei, în timpul cărora zonele problematice sunt acoperite cu măști cu efect de răcire sau încălzire.

Împachetare cu alge (30-40 minute)

450
MDL
Datorită efectului complex asupra întregului organism, împachetarea cu alge poate fi considerată cu siguranță una dintre cele mai eficiente proceduri cosmetice. Proprietățile benefice ale algelor constau în saturarea țesuturilor cu vitamine și minerale, ce contribuie la netezirea și întinerirea pielii. Procedura este potrivită în cazul atoniei pielii și a vaselor de sânge, pentru ameliorarea stresului și eliminarea toxinelor.

Miostimularea corpului 30 min

350
MDL
Miostimularea sau mioneurostimularea electrică este o procedură cu aparat, care datorită microcurenților de joasă frecvență are influență asupra țesutului muscular. Corpul percepe impulsurile artificiale create de dispozitiv ca fiind naturale - mușchii încep să se contracte, iar corpul primește o sarcină completă fără a face o activitate reală.

Presoterapia (30 minute)

350
MDL
Masajul se realizează cu ajutorul aerului injectat într-un costum special „gonflabil”. Aerul este furnizat alternativ în diferitele secțiuni ale costumului, stimulând circulația sângelui și reglând fluxul limfatic.
Sarcina limfei este de a elimina toxinele și produsele metabolice din țesuturile corpului. După masaj, începe o curățare eficientă a corpului - toxinele sunt eliminate din țesuturi.
Mai mult de atât, toxinele sunt eliminate împreună cu apa, ceea ce duce la o pierdere intensivă de lichid, greutate și volum, și eliminarea celulitei.

Termocuvertura (40 minute)

350
MDL
Termocuvertura este una dintre cele mai eficiente proceduri folosite în lupta împotriva celulitei și a depozitelor de grăsime inestetice.

RF Lifting Thermage (20 minute) (o zonă)

350
MDL
RF Lifting Thermage este o tehnică de ridicare profundă a pielii folosind expunerea la energia monopolară de frecvență radio. Energia frecvenței radio Thermage activează procesele naturale de restabilire a pielii, restabilind elasticitatea și elasticitatea acesteia.
Thermage este considerat una dintre cele mai bune metode de întinerire hardware și oferă rezultate excepționale, permițându-vă să obțineți un efect pronunțat de ridicare în doar 1 procedură.

Drenaj limfatic

300
MDL
Drenajul limfatic al corpului este o tehnică de masaj care crește viteza fluxului limfatic, elimină excesul de lichid din țesuturile conjunctive, îmbunătățește metabolismul și facilitează accesul oxigenului la celule.

Drenaj limfatic (40 minute)

400
MDL
Drenajul limfatic este o tehnică de masaj care mărește viteza fluxului limfatic, elimină excesul de lichid din țesuturile conjunctive, îmbunătățește metabolismul și facilitează accesul oxigenului la celule.

Criolipoliza (o zonă) (40 minute)

600
MDL
O tehnică modernă a cosmetologiei, utilizată pentru a îndepărta grăsimea subcutanată și celulita. Acest efect se obține în timpul procedurii prin înghețarea controlată a celulelor adipoase.

Cavitația (20 minute)

350
MDL
Procedura are ca scop eliminarea stratului de grăsime fără intervenție chirurgicală. Metoda nu lasă cicatrici, hematoame și alte urme, ceea ce distinge această tehnică de liposucție.

Masajul gâtului (15 minute)

150
MDL
Disconfortul în zona cervicală este un lucru frecvent întâlnit chiar și la persoanele perfect sănătoase, mai ales spre sfârșitul zilei de lucru. Această zonă este foarte sensibilă, mușchii ei fiind în permanentă tensiune. Masajul zonei cervicale va ameliora spasmele musculare și va îmbunătăți circulația sângelui spre creier.
Zona cervicală include zona superioară a coloanei, mușchii gâtului și centura scapulară. Această zonă este supusă în mod constant la sarcini statice. Un stil de viață inactiv contribuie la apariția edemului, blocărilor și stagnării, ceea ce provoacă insuficiență circulatorie în creier și deficiență de oxigen.
Masaju are un efect benefic general asupra organismului, crește tonusul, normalizează circulația sângelui, îmbunătățește procesele metabolice și elimină blocajele.

Masajul spatelui (30 minute)

250
MDL
Masajul spatelui este extrem de benefic pentru sănătate. Datorită acestuia, puteți îmbunătăți circulația sângelui, întări imunitatea și preveni diferite boli.
Masajul spatelui este o metodă unică de terapie complexă pentru bolile sistemului musculo-scheletic, în care sunt afectate zona coloanei vertebrale și mușchii adiacenți. Masajul este indispensabil pentru leziuni, osteocondroza coloanei vertebrale, spasme musculare, scolioza, nevralgii si chiar hipertensiune arteriala. Kinetoterapeuții apreciază acest tip de masaj pentru capacitatea sa de a îmbunătăți circulația sângelui, a detensiona țesuturile musculare, a restabili țesuturile deteriorate, a ameliora edemele și de a stabiliza funcția organelor interne.

Masajul picioarelor (15 minute)

150
MDL
Picioarele unei persoane, și în special tălpile, suportă nu doar presiunea întregii greutăți a corpului, ci și o sarcină zilnică uriașă în timpul mersului. Prin urmare, este foarte important să păstrați această parte a corpului sănătoasă.
Masajul picioarelor este o măsură terapeutică sau preventivă, care vă permite să restabiliți mobilitatea articulațiilor și să eliminați deformarea acestora, să normalizați circulația sângelui și fluxul limfatic, să atenuați tensiunea, durerea și greutatea picioarelor și să creșteți tonusul muscular. Procedura ajută, de asemenea, la îmbunătățirea stării generale de bine, la eliminarea senzației de oboseală, insomnie și stres. Mai mult de atât, masajul este indispensabil în cazul în care este necesară corectarea curburii arcului piciorului (cu deformare halux valgus sau varus, picioare plate, picior bot).

Masajul cu miere (o zonă) (20 minute)

200
MDL
Procedura îmbunătățește funcționarea organelor interne și stimulează circulația sângelui. Efectul benefic se extinde pe tot corpul, oferind relaxare maximă. Acest lucru are un efect pozitiv asupra sănătății și aspectului general.

Masajul terapeutic (50 minute)

500
MDL
Masajul terapeutic este o procedură eficientă ca parte a programelor standarde de spa, servind ca un mijloc excelent de refacere a întregului corp.

Masajul anticelulitic (40 minute)

400
MDL
Masajul anticelulitic permite oxigenului să pătrundă în straturile profunde ale pielii și accelerează fluxul limfatic. Datorită acestuia, metabolismul în stratul adipos subcutanat este normalizat, iar celulita este îndepărtată, împreună cu excesul de lichid și toxine.

Masajul cu vacuum (30 minute)

350
MDL
Masajul anticelulitic cu vacuum este eficient pentru celulita de gradul doi și trei. Depunerile de celulită pur și simplu se descompun sub acțiunea acestuia. Studiile arată că vacuumul stimulează chiar și producția de colagen, iar pielea devine elastică și tonifiată.

Masajul cu vacuum al feselor (30 minute)

200
MDL
Masajul anticelulitic cu vacuum este eficient pentru celulita de gradul doi și trei. Depunerile de celulită pur și simplu se descompun sub acțiunea acestuia. Studiile arată că vacuumul stimulează chiar și producția de colagen, iar pielea devine elastică și tonifiată.

Masajul clasic (50 minute)

350
MDL
Tehnica clasică a masajului întregului corp este considerată una de bază, implicând un complex de mișcări universale. Vă permite să întăriți coloana vertebrală, să scăpați de tensiunea musculară și să vă îmbunătățiți starea generală de bine. Avantajul acestui masaj este că poate fi aplicat pentru orice zonă: brațe, picioare, abdomen, spate, gât și cap, fiind o metodă excelentă de profilaxie a diferitor boli.

Masajul pentru bărbați (50 minute)

450
MDL
Ajută la restabilirea tonusului muscular, îmbunătățește circulația sângelui și fluxul limfatic și ajută la ameliorarea durerilor.

Masajul pentru copii (45 minute)

200
MDL
Masajul pentru copii este cel mai bun remediu care crește pofta de mâncare, întărește mușchii și are un efect benefic asupra stării generale a copilului. Prin urmare, dacă cel mic nu doarme bine sau este adesea mofturos fără motiv (cum credeți), atunci masajul este unul dintre primele remedii care merită încercate.

Ozonoterapia (o zonă)

300
MDL
Terapia cu ozon este introducerea în organism a ozonului (O3), un gaz care este o formă activă de oxigen. Odată ajuns în organism, ozonul se descompune în ozonide, care saturează organismul cu oxigen, fiind cel mai puternic antioxidant. Ca urmare cresc funcțiile de protecție ale organismului, se previne formarea radicalilor liberi și se întărește sistemul imunitar.
Terapia cu ozon este utilizată în tratamentul complex al multor boli.

Acupunctură (30 minute)

300
MDL
Acupunctura este unul dintre tratamentele înconjurate de numeroase mituri. Unii cred că până și bolile incurabile pot fi vindecate cu miraculoasele ace. Alții nu cred că acupunctura poate aduce vreun beneficiu. Dar adevărul este că astăzi, acupunctura este o metodă terapeutică recunoscută.
O ședință de acupunctură este de obicei bine tolerată de toți pacienții. Unii pot chiar să adoarmă în timpul procedurii. Prin urmare, nu trebuie să vă fie frică de acest tip de tratament.

Mezoterapia corporală (Anghinare, Carnitină,Siliciu)

400
MDL
Mezoterapia este o metodă cosmetologică, care are ca scop eliminarea anumitor probleme dermatologice prin introducerea sub piele a unor coctailuri cu vitamine.
Unul dintre avantajele acesteia este capacitatea de a rezolva multe probleme în doar câteva ședințe:
 • Procesul de regenerare a țesutului pielii este activat.
 • Cantitatea de țesut adipos este redusă.
 • Flacabilitatea dispare, elasticitatea pielii se îmbunătățește.
 • Sunt stimulate procesele de excreție naturală a toxinelor.
 • Metabolismul intercelular este activat.
 • Relieful și culoarea pielii revin la normal.
 • Cicatricile, vergeturile și cicatricile devin mai puțin pronunțate, până la dispariția completă.

Mezoterapia corporală (Mesostabil)

500
MDL
Mezoterapia este o metodă cosmetologică, care are ca scop eliminarea anumitor probleme dermatologice prin introducerea sub piele a unor coctailuri cu vitamine.
Unul dintre avantajele acesteia este capacitatea de a rezolva multe probleme în doar câteva ședințe:
 • Procesul de regenerare a țesutului pielii este activat.
 • Cantitatea de țesut adipos este redusă.
 • Flacabilitatea dispare, elasticitatea pielii se îmbunătățește.
 • Sunt stimulate procesele de excreție naturală a toxinelor.
 • Metabolismul intercelular este activat.
 • Relieful și culoarea pielii revin la normal.
 • Cicatricile, vergeturile și cicatricile devin mai puțin pronunțate, până la dispariția completă.

RRS HA Cellutrix/Lipolax

1000
MDL
Mezoterapie corporală împotriva celulitei.

Celulita devine adesea o problemă pentru multe femei. Trebuie avut în vedere faptul, că celulita afectează nu doar persoanele supraponderale, ci și persoanele slabe. Acest lucru se poate datora atât unei cantități mari de grăsime corporală, cât și retenției de apă în organism. O formă eficientă de combatere a celulitei este, printre altele, mezoterapia corporală Cellutrix.

Plasmolifting corporal

1300
MDL
Procedura de Plasmolifting începe cu colectarea cantității necesare de sânge din vena pacientului. Sângele dintr-o fiolă sterilă este plasat într-o centrifugă medicală specială, care îl separă în două fracții: plasmă și celule sanguine. În timp ce centrifuga funcționează, medicul tratează pielea pacientului cu anestezic topic (dacă este necesar).
Când plasma este curățată de sânge, medicul o va injecta în zona problematică a pielii. În acest caz, plasma se administrează nu printr-o singură injecție, ci prin multe mici. Datorită acestui fapt, plasma este distribuită uniform pe întreaga zonă de tratament.
Efectele plasmoliftingului:
 • Ridurile și pliurile sunt netezite;
 • Hiperpigmentarea este redusă;
 • Culoarea sănătoasă și relieful normal al pielii revine;
 • Crește elasticitatea pielii;
 • Acneea si post-acneea sunt eliminate;
 • Revine tonusul natural al pielii;
 • Starea generală a pielii se îmbunătățește, aceasta având un aspect plăcut.

Mezoterapia Heel (Traumeel, Zeel, Discus, Lymphomyosot)

400
MDL
Mezoterapia corpului vă permite să restabiliți elasticitatea și tonusul pielii în orice parte a corpului. Mai exact vorbind, nu există restricții privind aplicarea metodei; aceasta poate fi utilizată pentru a îmbunătăți aspectul oricărei zone anatomice. Cel mai des, un curs de mezoterapie corporală este utilizat pentru a întineri pielea și a rezolva problemele estetice locale în următoarele zone anatomice:
 • decolteu;
 • abdomen;
 • șolduri;
 • fese;
 • suprafața dorsală a mâinilor;
 • umerii.
Una dintre cele mai populare direcții de aplicare a mezoterapiei este întinerirea abdomenului. Problemele estetice sub formă de vergeturi, flacabilitate sau riduri sunt tipice pentru femeile care au născut, iar probabilitatea unor astfel defecte crește odată cu vârsta.