Podologia

Rezolvă problemele asociate cu tălpile, bolile unghiilor, deformările tălpilor, complicațiile în patologiile cronice dermatologice, ortopedice, chirurgicale și endocrine. Ajută la îmbunătățirea calității vieții persoanelor care au dificultăți la mers sau aspect inestetic al unghiilor.

Pedichiura medicală cu aparat a Piciorului Diabetic

500
MDL
Sindromul piciorului diabetic este o complicație a diabetului zaharat, în care apar modificări patologice la nivelul vaselor, nervilor și aparatului musculo-scheletic al piciorului, astfel încât picioarele pacienților au nevoie de îngrijire specială. Prelucrarea obișnuită a picioarelor cu instrumente ascuțite poate duce la răni și sângerări, formarea unei răni pe termen lung sau necroză. Pentru pacienții cu diabet se efectuează o pedichiură medicală specială cu aparat.

Pedichiură parțială cu aparat - doar degetele

250
MDL
Prelucrarea degetelor de la picioare (pedichiura) este necesară fiecarei persoane, deoarece exact pe picioare cade cea mai mare sarcină zilnică. Dacă nu veți avea grijă la timp de picioarele dvs., vă veți confrunta cu diverse probleme precum: crăpături, bataturi, transpirații, modificări ale plăcii unghiilor, boli fungice.

Tratamentul călcâielor crăpate

350
MDL
Crăpăturile pe călcâie sunt rupturi liniare ale pielii care apar din cauza pierderii elasticității și îngroșării secțiunilor sale individuale. Cel mai adesea, crăpăturile se formează în locurile cu pliuri naturale și pot fi de diferite adâncimi. Persoana are adesea senzații de mâncărime, arsuri, durere, disconfort în timpul mersului.

Pentru majoritatea oamenilor, călcâiele crăpate reprezintă o problemă legată de aspectul piciorului. Cu toate acestea, în unele cazuri, acestea pot provoca disconfort considerabil - să fie dureroase, să ducă la sângerare, în urma căreia există riscul de infecție.

Îndepărtarea bătăturilor

350
MDL
Una dintre cele mai solicitate servicii ale Clinicii de Podologie este îndepărtarea bătăturilor. Calificarea specialiștilor noștri și tehnicile inovatoare, ne permit să rezolvăm această problemă comună, într-un mod eficient, sigur și rapid.

Bătăturile sunt zone tari ale pielii care se formează pentru a proteja țesuturile subiacente de răni, abraziuni și presiune. De regulă, aceste formațiuni nu sunt periculoase pentru sănătate, dar adesea provoacă inconveniente la mers, iritații, dureri.

Tratamentul negilor

350
MDL
Negii sunt excrescențe benigne ale pielii, sub forma unei creșteri localizate pe stratul superior al pielii (epidermă) cu papule (noduli) sau plăci.
Negii sunt foarte asemănători cu alte formațiuni ale pielii, iar pentru a stabili un diagnostic exact, este nevoie de consultarea unui dermatolog.

Tratamentul pielii picioarelor cu infecție fungică

500
MDL
Una dintre cele mai frecvente boli ale pielii picioarelor și unghiilor este infecția fungică (micoza). Datorită contagiozității ridicate și a amânării vizitei la specialist, tratamentul ciupercii unghiilor este asociat cu anumite dificultăți.
Vă recomandăm să atrageți atenție la orice schimbare apărută și să nu amânați vizită la podolog.

Tratamentul unei unghii cu infecție fungică

350
MDL
Una dintre cele mai frecvente boli ale pielii picioarelor și unghiilor este infecția fungică (micoza). Datorită contagiozității ridicate și a amânării vizitei la specialist, tratamentul ciupercii unghiilor este asociat cu anumite dificultăți.
Vă recomandăm să atrageți atenție la orice schimbare apărută și să nu amânați vizită la podolog.

Prelucrarea și îndepărtarea părții încarnate a unghiei

400-600
MDL
Onicocriptoza, sau unghia încarnată, este o afecțiune frecventă în podologie. Se manifestă prin creșterea în interior a plăcii unghiei, care este însoțită de umflarea și inflamarea țesuturilor moi, durere severă și adesea formarea de puroi.
Apare cel mai des ca urmare a pedichiurii necorespunzătoare, a tăierii incorecte a unghiilor, purtarea pantofilor prea îngusti, precum și leziunilor, în urma cărora direcția de creștere a unghiei se schimbă.

Onicocriptoza este mai frecventă la persoanele cu picioare plate, în special la cei cu halux valgus.
Tratamentul onicocriptozei necesită întotdeauna o abordare profesională.

Protezarea unghiei cu Unguisan

600
MDL
Ortonixia este o ramură a podologiei care se ocupă cu corectarea nechirurgicală a unghiilor încarnate și a celor curbate folosind structuri speciale.
Esența tehnicii constă în fixarea unui dispozitiv corector pe unghie, ceea ce duce la normalizarea funcțiilor fiziologice, eliminarea deformării și schimbarea direcției de creștere.

Tratamentul, în funcție de gravitatea situației, poate dura de la 1 lună la 1-3 ani. Necesită monitorizare și corectare regulată de către medicul curant.

Tratamentul unghiei încarnate cu Podofix

1000
MDL
Podofix (Podofix) este o metodă de corectare nechirurgicală a unghiilor încarnate și deformate folosind o capsă pe bază de adeziv. Prin ridicarea unghiei încarnate, o astfel de placă ajută la reducerea presiunii asupra acesteia - durerea și inflamația dispar, iar unghia începe să crească corespunzător. Partea adezivă a plăcii este realizată din plastic, ceea ce reduce riscul ca aceasta să se desprindă de unghie practic la zero.

Tratamentul unei unghii încarnate cu Combiped

700-1150
MDL
Brace Combiped (Combiped) este un sistem bine recomandat pentru corectarea unghiilor încarnate și deformate. Capsa este atașată de suprafața unghiei, îndreptând-o și nivelând-o treptat. Tehnica este complet nedureroasă și permite un tratament eficient fără intervenție chirurgicală.

Pedichiură cu aparatul cu acoperire ojă gel

400
MDL
O pedichiură elegantă cu ojă gel completează perfect aspectul oricărei femei. Chiar și iarna, atunci când picioarele noastre sunt ascunse de ochii tuturor, unghiile necesită aceeași îngrijire atentă ca și vara, iar ceea ce este important, vă permite să alegeți orice design.

Nu trebuie să asortați culoarea pedichiurii cu ținutele tale precum o faceți vara, căci iarna absolut totul este permis. Așadar, de ce să nu vă răsfățați cu o pedichiură îndrăzneață (sau, dimpotrivă, deosebit de gingașă) și, cel mai important, durabilă cu ojă gel?